Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

П`ятниця, 29.03.2024, 14:04


Сайт загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. с.Маньків

                                



  Ви увійшли як Гость
      Група "Гості"
            

Меню сайту
Погода
Конкурси
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 102
Фольклор України
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Травень » 3 » Тиждень біології
22:51
Тиждень біології

З метою поглиблення знань про природу, розвитку почуття відповідальності за неї, заохочення до вивчення природничих наук, зокрема науки про життя у всіх його проявах, тобто біології, з 27 лютого до 03 березня  в  школі проходив тиждень даної науки.

Традиційно він розпочався з лінійки, де учениці 11 класу Петрук Марія та Гайдай Лілія ознайомили присутніх із планом роботи й значенням біології в житті людини та суспільства. Протягом дня школярі мали змогу відвідати віртуальну подорож «Тут цікаво…», на якій  дізналися дивовижні факти про рослин й тварин. А також збагатилися відомостями з життя тварин, розглядаючи плакат «Біологічні цікавинки». Патріотичного настрою додала виставка портретів вчених-біологів України.

Вівторок був насиченим та енергійним. Адже школярі розв’язували кросворди й ребуси, розгадували загадки, створювали власні. Активними були такі учні: Демидюк Богдан,  Литвинюк Владислав, Цикалюк Вячеслав, Савчук Владислав, Владарчик Юлія, Філюта Юлія, Роман Аліна та ін. Також в цей день учні мали змогу проявити свою творчість, виготовляючи агітаційні листівки «Збережемо природу».

Середа була ігровою. Учні мали змогу проявити свої знання в інтелектуальних іграх. Серед шестикласників відбувся біологічний футбол. Перемогу здобули Возняк Софія, Демидюк Богдан,  Литвинюк Владислав, Цикалюк В’ячеслав, Мороз Андрій.

Семикласники та восьмикласники змагалися в грі «Найрозумніший», в якій перемогла учениця 8 класу Філюта Юлія. Старшокласники свої знання демонстрували у грі «Брей-ринг». Перше місце отримала команда 10 класу «Зайчики» в складі  Вознюка Андрія, Голдуна Романа, Роман Аліни.

У четвер на перервах було шумно. Діти отримували запитаннями про життя птахів  від «Мудрої Сови», яка нагороджувала учасників за правильну відповідь  смайликами, які перетворювалися в бали на уроці біології. Отже, діти не тільки демонстрували свої знання, а й отримували оцінки. У 9 класі пройшов тренінг «Твоє життя – твій вибір».

В п’ятницю школярі трудились: мили вазони, розпушували землю, прибирали вшкільному дендрарії. Наприкінці дня підвели підсумки роботи за тиждень. Педагогічною наукою доведено й шкільною практикою перевірено, що розвиток школяра відбувається не тільки на уроці, а й у позаурочний час в атмосфері вільного спілкування, праці, дозвілля.

 

 

 

 

 

Переглядів: 338 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Точний час
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Корисні посилання
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • Відділ освіти Локачинської райдержадміністрації
  • Локачинський районний методичний кабінет
  • Бубнів школа
  • Затурці школа
  • Сайт вчителя математики ЗОШ І-ІІІ ст. с. Маньків Дацюк Лариси Іванівни
  • Сайт вчителя фізики ЗОШ І-ІІІ ст. с. Маньків Трофимюк Наталії Володимирівни
  • Архів записів

    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz