Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Четвер, 25.04.2024, 14:04


Сайт загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. с.Маньків

                                



  Ви увійшли як Гость
      Група "Гості"
            

Меню сайту
Погода
Конкурси
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 102
Фольклор України
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Травень » 29 » Свято останнього дзвінка
20:18
Свято останнього дзвінка

26 травня пролунав останній дзвінок для наших одинадцятикласників. На святковій лінійці з напутніми  словами виступили перед ними директор школи І.О.Кошицький, перша вчителька Гись Н.В., мама випускника Самчук Наталія, представник фонду І.Палиці «Тільки разом» Демидюк В.І., а також віршовані побажання висловили першокласники.

Відбулося нагородження кращих учнів школи за підсумками 2016-2017 навчального року. Відзначено таких школярів:

1. Роман Аліну, ученицю 10 класу, за перемогу в номінації «Учениця року» за 2 місце в ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики, 2 місце з української мови та літератури, 3 місце з математики, 3 місце з астрономії, 2 місце  в ІІ етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Тараса Шевченка.

2. Трофимюка Тараса, учня 11 класу, за перемогу в номінації «Кращий інформатик, фізик та астроном року» за 2 місце в ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій, 2 місце з інформатики, 3 місце з фізики, 2 місце з астрономії.

3. Самчук Тетяну, ученицю 7 класу за перемогу в номінації «Кращий мовознавець» за 1 місце в ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури.

4. Чмир Марію, ученицю 8 класу, за перемогу в номінації «Кращий літературознавець» за 2 місце в ІІ етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Тараса Шевченка.

5. Вознюка Андрія, учня 10 класу, за перемогу в номінації «Кращий знавець англійської мови» за 2 місце в ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови.

6. Цикалюка Святослава, учня 7 класу, за перемогу в номінації «Кращий фізик» за 3 місце в ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики.

7. Петрук Марію, ученицю 11 класу, за перемогу в номінації «Кращий еколог» за 2 місце в ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології

8. Демидюка Богдана, учня 6 класу, за перемогу в номінації «Кращий математик» за 3 місце в ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики.

9. Литвинюка Владислава, учня 6 класу, за перемогу в номінації «Творча особистість» за 2 місце в ІІ етапі Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика.

10. Цикалюка В’ячеслава, учня 6 класу, за перемогу в номінації «Кращий гуморист» за участь в районному конкурсі «Усміхнемось Вишні».

11. Данилевського Максима, учня 9 класу, за перемогу в номінації «Кращий спортсмен» за перемогу в районних змаганнях з бігу та участь в обласних.

12. Філюту Юлію, ученицю 8 класу, за перемогу в номінації «Краща спортсменка» за перемогу в районних змаганнях з бігу та участь в обласних.

13. Бугая Владислава, учня 9 класу, за перемогу в номінації «Кращий актор» за активну участь у шкільних позаурочних заходах та театральні здібності.

14.Теребейчик Анастасію, ученицю 7 класу, за перемогу в номінації «Кращий художник» за активну участь у районних конкурсах з образотворчого мистецтва.

15.Возняк Софію, ученицю 6 класу, за перемогу в номінації «Кращий декламатор» за ІІ місце в районному конкурсі читців поезій Лесі Українки.

16. Владарчук Надію, Пальонку Владу, Сичук Маргариту, Бошель Богдану за перемогу в номінації «Співачка року» за активну участь у районних пісенних конкурсах.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 385 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Точний час
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Корисні посилання
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • Відділ освіти Локачинської райдержадміністрації
  • Локачинський районний методичний кабінет
  • Бубнів школа
  • Затурці школа
  • Сайт вчителя математики ЗОШ І-ІІІ ст. с. Маньків Дацюк Лариси Іванівни
  • Сайт вчителя фізики ЗОШ І-ІІІ ст. с. Маньків Трофимюк Наталії Володимирівни
  • Архів записів

    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz